Domeinnaam met e-mail

Domeinnaam met e-mail

Meer informatie

Waarom zou je een e-mailadres aanmaken met je eigen domeinnaam?

Met een eigen maildomein ben je goed voorbereid. Een eigen e-mailadres geeft je een professionele uitstraling, meer controle over je online-identiteit en is een uitstekende manier om je merk te versterken. Met een eigen e-mailadres vergroot je de betrouwbaarheid, professionaliteit en het bereik van je boodschap.

De voordelen van je eigen e-maildomein

Met een eigen e-mailadres ben je volledig onafhankelijk en zelfstandig! Met Mijndomein e-mail krijg je daarnaast ook onbeperkte e-mailadressen en 5 GB opslagruimte – zodat je al je belangrijke berichten op één plek kunt bewaren. Bovendien houden onze spamfilters en virusscanners je inbox veilig. Je kunt je e-mail online lezen en dankzij onze handige IMAP-functie ben je altijd up-to-date op al je apparaten.

Hoe maak ik mijn eigen e-mailadres aan met mijn eigen domein?

Je eigen e-mailadres aanmaken is eenvoudig en supersnel. Kies een domeinnaam naar keuze, klik op volgende en selecteer daarna de optie ‘Email’. Vervolgens kun je inloggen als klant of een nieuw account aanmaken en je pakket afrekenen. Heb je al een domeinnaam bij Mijndomein geregistreerd en wil je hier een e-mailpakket aan toevoegen? Log dan op account, selecteer je domeinnaam en kies de optie ‘bundel wijzigen’. Vervolgens kies je voor E-mail en kun je direct aan de slag

Geen gedoe met overstappen want je domeinnaam blijft van jou

Heb je een e-mailadres bij je internetaanbieder en stap je over naar een nieuwe, dan kun je je e-mailadres niet meenemen. @ziggo.nl is van Ziggo dus als je naar KPN gaat, heb je een nieuw e-mailadres nodig. Onhandig, want dan moet je iedereen laten weten dat je nu ergens anders bereikbaar bent. Een domeinnaam met e-mail is dus veel handiger. Lees hier nog meer voordelen van een eigen e-maildomein.