Ontdek je energievoordeel
bij Mijndomein.

Besparen op je energierekening.

Besparen op je energierekening

illu

Besparen op je energierekening

Wie wil dat nou niet, besparen op je energierekening. De beste manier om te besparen is natuurlijk door minder energie te verbruiken. Dat is niet makkelijk, maar wij helpen je door dagelijks inzicht te geven in je verbruik en kosten. De andere manier om te besparen is door te kiezen voor een energieleverancier die niet wil verdienen aan je energieverbruik. En daardoor een zeer aantrekkelijk tarief kan bieden voor stroom en gas. Dat is makkelijk.

Energie voor de inkoopprijzen

image

Bij Mijndomein betaal je geen opslag op energie. Jij ontvangt het laagst mogelijke tarief en wij gaan je zelfs helpen om zo min mogelijk energie te verbruiken. Wij vragen alleen €10,- vaste leveringskosten per maand voor je stroom en gas. Dat is energie voor inkoopprijs.

Let op, op contracten met 1 jaar vaste prijs krijg je tijdelijk extra korting op je vaste leveringskosten. Bereken nu je voordeel!

image

Eenvoudig overstappen

Wil jij ook gebruikmaken van het energie tegen inkoopprijs van eigen bodem? Stap dan vandaag nog over. Bereken eerst je energievoordeel, vervolgens regelen wij eenvoudig de overstap voor jou.