Elektrisch rijden zonder
gedoe en risico’s.

Openingsaanbieding

illu

Openingsaanbieding

Om te vieren dat wij gestart zijn met het aanbieden van laadpassen en laadsleutelhangers hebben wij nu een aantrekkelijke openingsaanbiedening: Bestel de laadpas of laadsleutelhanger en laad 3 maanden gratis bij de oplaadpalen van het Openlaadpalen Project in Arnhem. Je betaalt dus alleen € 1,50 per maand (incl. btw) en de kosten van de laadsessies van de palen die niet meedoen aan het Project Openlaadpalen. Na 3 maanden gratis laden betaal je ook de kosten voor de laadsessies in Arnhem. Lees hieronder wat Project Openlaadpalen precies inhoudt of bestel hier de laadpas.

Project
Openlaadpalen

image

Sinds kort kun je ook als bestuurder van een plug-in hybride of elektrische auto terecht bij Mijndomein. Vanaf nu bieden wij een laadpas of laadsleutelhanger aan waarmee je overal kunt laden. Zo maken wij het elektrisch rijden voor iedereen mogelijk.

image

Bestel de laadpas
of laadsleutelhanger

illu

Bestel de laadpas
of laadsleutelhanger

Je kunt bij Mijndomein terecht voor een laadpas of laadsleutelhanger. De kosten die wij daarvoor rekenen zijn € 1,50 per maand (incl. btw) en de kosten per laadsessie. Dus geen extra transactiekosten per laadsessie. Hierdoor weet jij precies waar je aan toe bent. Wij werken hiervoor samen met onze elektrisch rijden partner Vandebron. Bekijk hieronder onze openingsaanbieding.

Project
Openlaadpalen

image

Mijndomein doet mee aan het Openlaadpalen project. Samen met onze Openlaadpalen partners kun je nu meedoen aan de Openlaadpalen project in Arnhem. In dit project kun je Mijndomein Energie kiezen als jouw laadpas provider en energieleverancier! Vergelijk het met het gebruik van je eigen mobiele belbundel bij een andere mobiele provider in het buitenland, maar dan je eigen energieleverancier Mijndomein Energie op een laadpaal. Interesse? Ga naar openlaadpaal.nl.

image

Start ook met elektrisch rijden?

illu

Start ook met elektrisch rijden?

Heb je geen elektrische auto en ben jij ook opgewekt om in een volledig elektrische auto te rijden kijk dan naar onze mogelijkheden voor privé leasen op Mijndomein Auto. Ben je een zakelijke klant en wil je elektrisch leasen? Kijk dan op Lease de Leaf.

Altijd opgeladen

Heb je een plug-in hybride of elektrische auto en ben jij ook opgewekt over de nieuwe dienst van Mijndomein voor het opladen van je auto?