Samen onafhankelijk.

Minder verbruiken en meer opwekken.

Samen opgewekt

illu

Samen opgewekt

Als nieuwe en onafhankelijke speler in de energiemarkt richt Mijndomein zich volledig op de energiebehoefte van de toekomst. Een toekomst die vandaag begint en waarbij wij zelf energie gaan opwekken en die met elkaar gaan delen. Onze eerste stap in deze toekomst is energie tegen inkoopprijs. Omdat wij willen stimuleren dat je minder energie verbruikt in plaats van meer. Het is energie van eigen bodem. 100% Nederlandse wind. Voor iedereen beschikbaar in plaats van voor de 'happy few'. De volgende stap wordt het aanbieden van zonnepanelen. Wij kunnen bijna niet wachten om daar ook mee te beginnen.

Regie over eigen energie

image

Jouw domein. Dat is ook jouw toegang tot energie. Daar wil je zelf de regie over kunnen voeren. Want hoewel energie iets alledaags is waar je weinig over nadenkt. Je kunt er ook niet zonder. En je wilt niet afhankelijk zijn van een grote, logge, ouderwetse energieleverancier die er bij gebaat is dat je meer energie verbruikt in plaats van minder. Mijndomein geeft je zelf de regie in handen. Met groene energie van eigen bodem tegen inkoopprijs. En met tools die je inzicht geven om meer te kunnen besparen.

image

Eenvoudig overstappen

Wil jij ook gebruikmaken van het energie tegen inkoopprijs van eigen bodem? Stap dan vandaag nog over. Bereken eerst je energievoordeel, vervolgens regelen wij eenvoudig de overstap voor jou.