Pak jouw .holland

Blijf op de hoogte

powered by

.nl is bijna vol, hup .holland hup!

Een mooie domeinnaam verzinnen met .nl wordt steeds lastiger. Mijndomein introduceert daarom .holland! Dat betekent een wereld aan nieuwe mogelijkheden en kansen voor jou.

Eerder al lanceerde Mijndomein twee andere domeinextensies en heeft daarmee veel ervaring opgedaan. Net als met puntFRL en dotAmsterdam laat je met puntHolland zien dat je trots bent op waar je vandaan komt.

Wat zijn de voordelen van .holland

Tegeltjeswijsheid: Oost west, thuis best

Holland is misschien wel bekender dan The Netherlands. Met .holland ben je typisch Hollands, maar met een internationaal tintje.

Een zee van ruimte

Nederlanders zijn ruimdenkend en vrijzinnig. En met de introductie van .holland zijn alle mogelijkheden voor een mooie domeinnaam nog vrij!

Tegeltjeswijsheid: Zoek en gij zult gevonden worden

Hoe je ook zoekt, met .holland ben je goed te vinden. Je laat zien dat je Hollands bent. En Google houdt daarvan, want locatie wordt steeds belangrijker in zoekmachines.

Wij hebben er kaas van gegeten

Wat is een domeinextensie?

Elke website heeft een domeinnaam. Dat is het adres van de website die je bezoekt. Een domeinnaam bestaat uit een deel voor en achter de punt. Het deel achter de punt noemen we de domeinextensie. Dat kan .nl zijn of .com en straks dus ook .holland.

Hoe registreer je een .holland domeinnaam?

De introductie van een nieuwe domeinextensie duurt even. Waarschijnlijk kun je begin 2019 echt een .holland domeinnaam registeren. Begin volgende maand start eerst de voorregistratie. Je kunt dan aangeven in welke domeinnaam je interesse hebt, zodat jij meer kans maakt op deze domeinnaam als we echt starten.

Stel een herinnering in en weet als eerste wanneer de voorregistratie start.

Wat kost een .holland domeinnaam?

De kosten van een domeinextensie worden pas bekend als je hem ook echt kunt registreren. Daarin nemen we bijvoorbeeld mee hoeveel mensen interesse hebben in de nieuwe domeinextensie. Maar we proberen de prijs zo laag mogelijk te houden, we willen natuurlijk dat elke Hollander een .holland gebruikt!

De voorregistratie is trouwens gratis. Bovendien kun je er uiteindelijk altijd voor kiezen om je domeinnaam niet aan te schaffen.

Waarom een .holland domeinextensie?

Hoewel .nl een prima domeinextensie is voor Nederlandse mensen en bedrijven, wordt het steeds lastiger om een goede domeinnaam te verzinnen. Er zijn al veel .nl-domeinnamen vergeven. Met de introductie van .holland gaat er een wereld open aan nieuwe domeinnamen. Verder laat je met .holland zien dat je internationaal gericht bent en trots op je herkomst.

Waarom introduceert Mijndomein puntHolland?

Mijndomein lanceerde eerder al puntFRL en dotAmsterdam. Van die laatste domeinextensie zijn er inmiddels meer dan 28.000 vastgelegd. Een logische stap dus om met alle ervaring ook puntHolland te introduceren. Mijndomein ging in 2003 van start als internetbedrijf en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf dat actief is op het gebied van domeinhosting, -registratie en het bouwen van websites en private lease.

Wij houden van .holland

Trek je stoute klompen aan,
en wees er snel bij!

.holland