Een beetje website is tegenwoordig toch snel, veilig en responsive

Een beetje website is tegenwoordig toch snel, veilig en responsive

Direct aan de slag met je eigen website

  • Klik & klaar ook zonder technische kennis
  • Maak je unieke en persoonlijke website
  • Je website is veilig met SSL
  • Altijd een supersnelle website
  • Goed vindbaar in Google

Websitemaker

90,- 10,- eerste jaar • incl btw Nu bestellen

Websitemaker

90,- 10,- eerste jaar • incl btw Nu bestellen

De website checklist

  • Is jouw website wel beveiligd met SSL?
  • Wordt jouw website wel snel geladen?
  • En is jouw website wel goed zichtbaar op mobiele apparaten?

Met de Websitemaker van Mijndomein is dit alles al geregeld. Je sleept je website gemakkelijk in elkaar, voor je het weet heb je een prachtig resultaat.

Ga direct aan de slag

Websitemaker van Mijndomein is door ons geïnstalleerde software die het jou gemakkelijk maakt. Het is een stuk eenvoudiger dan webhosting, want je hoeft niet met FTP te werken of eigen software te installeren en te onderhouden. Je kan je dus volledig focussen op een optimale website die bij jou past!

Waarom langer wachten? Iedereen een website!

Een beetje website heeft toch SSL?

SSL is een techniek om data-overdracht tussen gebruiker en website te beveiligen. SSL staat voor Secure Sockets Layer. Het certificaat garandeert dat de bezochte website daadwerkelijk bij de domeinnaam hoort die in de adresbalk staat. Zo'n veilige website is te herkennen aan https of een groene adresbalk. In de zoekmachines word tegenwoordig voorkeur gegeven aan websites over https. Zo word je dus bijvoorbaat al beter gevonden!

"Los van alle social media kanalen heb je als DJ gewoon een website nodig. Je moet iets kunnen vinden over mij als persoon."

Snelheid is belangrijk

De grootste ergernis van bezoekers is een langzame website, en daar bieden wij een oplossing voor. De Websitemaker van Mijndomein is officieel erkend door Google Pagespeed. Dit houdt in dat ons product razendsnel is, en in samenwerking met Google continu ontwikkeld word op basis van de laatste technieken. Zo ben jij zeker van een snelle website. Check hier hoe snel jouw website is.

"Een beetje website is toch supersnel?"

Goed leesbaar op mobiel en tablet

Mobiele telefoons en tablets zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Het is daarom belangrijk dat jouw website ook goed zichtbaar is op deze apparaten. De websitemaker van Mijndomein biedt de mogelijkheid om je ontwerp afhankelijk van het apparaat in te stellen. Zo bepaal jij precies wat mensen op mobiel en tablet kunnen zien. Dit noemen we responsive design.