Mijndomein ~ Supersnel Thuis Internet

Actievoorwaarden

Mijndomein Internet is een initiatief van Mijndomein Hosting BV. Tijdens dit initiatief polsen wij de interesse voor een nieuw product. De actie wordt uitgevoerd onder de algemene voorwaarden van Mijndomein Hosting BV. Aan deelname van de actie kunnen geen verdere rechten worden ontleend.

In totaal worden er 5 gratis jaarabonnementen vergeven tijdens de actieperiode.

De actieperiode loopt van 1 juli 2018 tot uiterlijk 31 augustus 2018.

De prijs van een gratis jaarabonnement bestaat uit maximaal 1000 Mbit glasvezel internet e.e.a. afhankelijk van de maximale snelheid die mogelijk is op het leveringsadres inclusief gratis monteur en router. De dienstverlening wordt uitgevoerd door een derde partij. TV en Telefonie zijn geen onderdeel van de prijs.

Het gratis internet abonnement verloopt een jaar na installatie, tenzij de prijswinnaar besluit dit abonnement te willen verlengen tegen betaling van een maandbedrag Na het eerste jaar zullen de dan geldende maandlasten in rekening worden gebracht voor het uitvoeren van de dienstverlening.

Om kans te maken op 1 jaar lang gratis supersnel internet, moet je voldoen aan de volgende voorwaarden:

- De enquete op mijndomein.nl/internet dient volledig te zijn ingevuld binnen de actieperiode.

- De deelnemer dient woonachtig te zijn binnen het werkgebied waar het internet abonnement ook daadwerkelijk kan worden uitgeleverd.

De winnaars worden willekeurig getrokken onder volledig ingevulde enquêtes waar het supersnelle internet geleverd kan worden. Mocht de winnaar niet binnen 14 dagen bereik zijn of toch willen afzien van het aanbod, dan wordt een nieuwe prijswinnaar getrokken.

De prijs kan niet worden geruild, gedeeld, doorgespeeld aan anderen of in een andere vorm worden uitgekeerd. Het is gewoon supersnel internet, daar moet je van houden.

Mijndomein Hosting bv is niet gehouden tot het uitvoeren van de actie indien geen of beperkte interesse wordt getoond in het aanbod.

De geïnteresseerde kan altijd besluiten om interesse ongedaan te maken tot het moment dat een afspraak is gemaakt het product te leveren.

Deze site maakt gebruik van cookies voor analyse en gepersonaliseerde inhoud. Door gebruik te maken van deze deze site ga je hiermee akkoord.