Nieuw: Merkregistratie bij Mijndomein

Nieuw: Merkregistratie bij Mijndomein

Waarom een merkregistratie?

Een domeinnaam inschrijving zelf creëert geen merkrecht en dus geen bescherming. Door je naam als merk vast te leggen in het Benelux Merkenregister heb je het beste wapen in handen om op te treden tegen iedereen die zonder toestemming met jouw naam aan de haal gaat.

Bescherm je naam als merk

Merkregistratie van Mijndomein

Het registreren van je naam als merk is nu eenvoudiger dan ooit. Geef aan dat je dit wilt en voor welke branche, wij doen de rest en zorgen voor een juridisch correcte merkinschrijving bij het BBIE. Voor een ongekend lage prijs bescherm jij direct je merk voor de komende tien jaar. Lukt de inschrijving niet (bijvoorbeeld omdat de gewenste merknaam te generiek is), dan ontvang jij je geld terug. No cure, no pay.

Veelgestelde vragen

"Door mijn naam als merk te registreren voorkwam ik dat mensen mij gingen kopiëren."

Nieuw en toch vertrouwd

Merkregistratie van Mijndomein is nieuw. Inspelend op de vele vragen die we krijgen van onze klanten of hun domeinnaam eigenlijk wel beschermd is na registratie. De uitvoering van deze nieuwe dienst doen we met een vertrouwde partner. JSIP, Jansen Schoonhoven Intellectual Property. JSIP heeft meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van intellectuele eigendom.