Knuffeltherapeute Chinello heeft 2 websites

"Ik zeg altijd: één Jeff Bezos is meer dan genoeg in een tijdperk. Wat de wereld echt nodig heeft is niet meer miljardairs, maar dat alle mensen meer omkijken naar elkaar.”

Chinello gooide daarom eind 2019 het roer om. “Ik denk veel na over de toenemende hardheid en polarisatie binnen de maatschappij en heb besloten dat mijn leven moet bestaan uit het 'van betekenis zijn'. Ik wil positief bijdragen aan het leven van mijn medemens en aan het leven zelf, in zijn geheel." Nu is Chinello extern vertrouwenspersoon voor de zakelijke markt en knuffeltherapeute voor particulieren.

"De kracht van online is wereldwijd bereik"

Particulier en zakelijk zijn twee hele verschillende groepen. Daarom heeft Chinello ook 2 websites. "Het is in het vreemde jaar 2020 gebleken hoe belangrijk en onmisbaar het is om online zichtbaar en vindbaar te zijn."

"Doordat alle fysieke mogelijkheden tot contact vrijwel tot stilstand zijn gekomen, waren mensen genoodzaakt om veel tijd en veel belangrijke activiteiten van het leven grotendeels online uit te voeren. Zonder deze mogelijkheid was de beschaving zoals wij het kennen, wellicht weggevallen en de wereld in een chaos veranderd. De kracht van online is wereldwijd bereik. Mijn websites en blogs worden tot mijn verbazing ook gelezen in veel landen buiten Europa.”

Chinello is uitgelicht op Instagram. Jouw verhaal delen met onze meer dan 200.000 klanten?

Wij zijn er voor ondernemers. Wij zijn er ook voor Dènis

Mijndomein is er voor ondernemers zoals Dènis. In februari sloegen Mijndomein en Growing Emmen de handen ineen. Dènis: “Wij verheugen ons er enorm op dat Mijndomein ons gaat helpen nog verder te groeien. Want dan hebben we nog meer ondernemers die elkaar sterker maken. Als je onderdeel wordt van een ondernemerscommunity dan merk je dat het uiteindelijk beter en sneller gaat.”

“Je ondernemersdroom waarmaken”

De favoriete broedplaats zijn voor mensen met een ondernemersdroom. Dat is Dènis' doel. "Waar ze kunnen werken aan het waarmaken van hun droom door mooie ontmoetingen die hier plaatsvinden.” Dènis startte Growing Emmen in 2018. “We hebben nu al 1.200 vierkante meter en meer dan 180 leden. Daar zijn we heel blij mee en we hebben het gevoel dat we nog lang niet uitgegroeid zijn."

Lees meer over Dènis >

Social media advertenties, flyer en meer

Growing Emmen biedt ondernemers die lid willen worden de hele maand februari 1 maand gratis lidmaatschap aan. Mijndomein promoot deze actie. Op social media delen we video's met leden van de broedplaats. Zij vertellen enthousiast over hun ervaringen. Dat doen ze ook in onder meer een flyer die Mijndomein huis-aan-huis verspreidt in Emmen.

Is een ondernemerscommunity wat voor jou?

Door het hele land zijn er veel ondernemersbroedplaatsen en communities. Is het iets voor jou? We vroegen Dènis hierover een blog te schrijven. Vergeet wat je weet of denkt over een ondernemerscommunity. Juist in deze tijd. Lees dit artikel over de ondernemerscommunity en kom erachter hoe ze jou enorm kunnen helpen.

Wij zijn er voor schoonheidsspecialisten Marleen en Diana

Eerder gingen we ook langs bij schoonheidsspecialisten Marleen en Diana van Skincare at Home. Zij startten hun webshop tijdens de eerste lockdown. Mijndomein hielp hen met promotie in een artikel in De Ondernemer. Verder maakte webshopspecialist Peter hun webshop professioneler.

Lees meer over Diana en Marleen >

Deel jouw ondernemersverhaal

Dènis staat op de homepage van Mijndomein. Marleen en Diana werden eerder uitgelicht. Wij zijn er voor ondernemers en zetten ze graag in het zonnetje. Net als vele andere ondernemers op onze Instagram en Facebook. Jouw verhaal delen met onze meer dan 200.000 klanten? Neem contact op.