Mijn doel? Ondernemersdromen waarmaken

Dènis wil de favoriete broedplaats zijn voor mensen met een ondernemersdroom. “Waar ze kunnen werken aan het waarmaken van hun droom door mooie ontmoetingen die hier plaatsvinden. Doordat ze hier kunnen werken. Dat we kunnen kennisdelen. Ja, dat is onze ondernemersdroom.”

De Koppelbaas van Growing Emmen wordt Dènis ook wel genoemd. “Dat houdt vooral in dat ik mensen aan elkaar probeer te verbinden die iets aan elkaar kunnen hebben. Er zijn veel ondernemers die zelf goed werken aan hun doel. Maar je zult ervaren, op het moment dat je onderdeel wordt van een ondernemerscommunity waarin je elkaar sterker maakt, dan merk je dat het veel beter gaat om je droom te realiseren.“

Naam bedacht. Domeinnaam claimen.

“We zijn begonnen in de zomer van 2018. We kregen de mogelijkheid om een flexwerkplek in Emmen centrum over te nemen. Dat zagen we wel zitten en toen hebben we onze naam bedacht. Ja en wat is dan het eerste wat je doet als je een naam bedenkt? De domeinnaam registreren. En dat doe je natuurlijk vooral om te voorkomen dat iemand anders er met je mooie naam vandoor gaat. Dus je wilt die naam vast claimen.”

"Op de meest bizarre plekken, of het nu onder de douche is of op het toilet, bedenk je weer een of ander bedrijfsconcept. En dan is het toch, via de mobiel, of via de laptop, zo snel mogelijk die domeinnaam registreren. Want dan kun je er in ieder geval mee aan de slag."

De deuren open, maar geen website

"Kijk, dan heb je je domeinnaam en de deuren waren al open, maar ik had nog niet eens een website. Hoe krijg ik dit voor elkaar? Toen zag ik Websitemaker via een campagne. En eigenlijk, ik ben helemaal niet heel technisch. Maar binnen een dag had ik een website die er gewoon superprofessioneel uitzag. Allemaal moderne features. Zo simpel dat zelfs ik het kan."

"We krijgen best wel vaak het compliment dat we een frisse site hebben die heel logisch werkt. En het allermooiste natuurlijk, dat zijn de feestmomentjes, dat je gewoon een mailtje binnenkrijgt dat er via het contactformulier weer iemand is die interesse heeft. Nou, dan word je echt blij."

Nog lang niet uitgegroeid

"Kijk, vanuit onze missie om de favoriete broedplaats te zijn voor ondernemers met een ondernemersdroom, zijn we eigenlijk gegroeid naar de grootste ondernemersbroedplaats van het Noorden. Met 1.200 vierkante meter, 27 verhuurde kantoren, 20 flexwerkplekken en meer dan 180 leden. Daar zijn we heel blij mee en we hebben het gevoel dat we nog lang niet uitgegroeid zijn."

Ook een website maken?

Dènis maakte zijn website bij Mijndomein. Hij koos voor een van de moderne en professionele sjablonen. Je website bouwen is simpel, zeker met de (video)handleidingen die je krijgt. Websitemaker is inclusief webhosting en e-mail en je hebt een website zonder reclame. Probeer Websitemaker nu het eerste jaar gratis.

Meer over Websitemaker