Samen een webshop starten

Tijdens corona moesten de schoonheidssalons dicht. “Wij hebben allebei een eigen praktijk, maar als we even willen sparren dan zoeken we elkaar op,” vertellen Marleen en Diana van Skincare at Home.

"We merkten dat er juist veel behoefte was aan ontspanning tijdens zo’n crisis. Daarom bedachten we pakketjes met behandelingen om online te verkopen. Daar hadden we een webshop voor nodig.”

Ook een webshop maken? Start nu gratis.

"Probeer de webshop gewoon uit, dat doen wij ook"

“We zochten een compleet systeem om onze pakketten aan de man te brengen. We maakten ook instructiefilmpjes en die moesten op de website komen te staan. We hebben geen technische kennis maar het Webshoppakket van Mijndomein was goed te doen. Het is compleet en standaard goed ingesteld voor SEO.

“En het mooiste is: je krijgt een jaar lang de tijd om je webshop gratis uit te proberen. Dat doen wij ook.”

Overweldigende reacties

De reacties op hun webshop en thuisbehandelingen waren overweldigend. “Mensen konden nu thuis ontspannen, even de stress van corona eruit halen. Een rustpunt thuis, dat was ons doel."

"Ontspanning is zo belangrijk, ook voor ons immuunsysteem. Om een ontspannende beleving te creëren hebben we aan alles gedacht. Niet alleen zitten er de verzorgende producten in het cadeau, maar we geven precies aan hoe je de producten gebruikt en geven tips waardoor je een totale ontspanning zal beleven. En dat was precies wat nodig was. ”

“Professionele webshop nodig”

Inmiddels zijn de salons van Diana en Marleen weer open. "Maar we stoppen niet met onze webshop. Een nieuw idee is kerstpakketten. Want hoe leuk is het dat je als werkgever een passend ontspanningspakket aan je medewerkers kunt geven."

"Het enige probleem is dat we tijdens de crisis supersnel die webshop online wilden hebben. Maar nu we door willen, kan het beter. Wij weten alleen niet precies hoe je een goede webshop maakt. Hoe verbeteren we onze webshop?”

9 tips van Webshopspecialist Peter

Webshopspecialist Peter van Mijndomein schoot te hulp. Hij voegde hier en daar wat extra’s toe om Skincare at Home nog professioneler te maken. “Bijvoorbeeld met een betere header en een whatsapp knop zodat bezoeker direct contact met je hebben.” Zijn tips schreef Peter uit in een blog: 9x inspiratie voor een professionele webshop.

Webshop modern en professioneel

“Zo fijn dat Mijndomein ons hielp. Onze webshop ziet er nu modern en professioneel uit. Maar dat was niet het enige wat ze deden om ons te helpen. We kregen ook een mooi artikel in De Ondernemer en dat hielp bij onze naamsbekendheid. Wij gaan door!”

Maak ook jouw eigen webshop. Start nu gratis.

Wat past bij jou? Kies uit tientallen unieke en creatieve sjablonen

Maak net als Diana en Marleen een succesvolle webshop voor je bedrijf. Om je op weg te helpen, hebben we alvast een paar handige templates gemaakt. Kies er een uit en start direct met jouw nieuwe webshop.

Eenvoudig bouwen en beheren

Bouw je webshop in de eenvoudige editor. Je ziet direct wat je aanpast en hoe dat eruit ziet. Kies uit tientallen widgets en sjablonen om jouw unieke webshop te maken. Beheer je webshop en je bestellingen eenvoudig, bijvoorbeeld in de handige app voor iOS en Android.

Draai meer omzet met je webshop

Verhoog je omzet via Google Shopping of verkoop via Facebook en Instagram. Met de webshop van Mijndomein regel je dat in een paar klikken. Of zet kortingsbonnen en actieprijzen in. Zo heb je alle handvatten om te slagen met jouw e-commerce bedrijf.

Hoger in Google door optimalisaties (SEO)

Krijg meer verkeer naar je webshop door hoger in Google te komen. We gebruiken de nieuwste technieken om jouw webshop daar klaar voor te maken. Zelf kun je ook nog pagina’s en producten verbeteren voor SEO. Hulp daarbij krijg je van onze tool, die is het eerste jaar gratis.

Het lukt altijd met onze Kick-start

Je staat er niet alleen voor. Wij helpen je op weg. Onze producten zijn ontwikkeld voor makkelijk en snel gebruik. Verder ontwikkelden we uitgebreide handleidingen en instructiefilms. Tegen een kleine vergoeding zetten wij zelfs de basis van jouw site of shop online met Kick-start. Overstappen? Dat doe je eenvoudig met onze overstappen.

Start nu jouw webshop gratis

  1. Kies je domeinnaam vanaf €0,01 per maand het eerste jaar.
  2. Selecteer het gratis Webshoppakket en reken af.
  3. Publiceer je webshop.

Na drie maanden nog niet live? Dan krijg je ‘m voor de helft. Het Webshoppakket is normaal €15,99 exclusief btw per maand. Lees hier meer over deze actie

Deel jouw ondernemersverhaal

Diana en Marleen staan op de homepage van Mijndomein. Wij zijn er voor ondernemers en zetten ze graag in het zonnetje. Volg ons op Instagram of Facebook voor hun hele verhaal. Daar lichten we ook andere ondernemers uit. Jouw verhaal delen met onze meer dan 200.000 klanten? Neem contact op.