Eenvoud •  Eerlijk • Eigenwijs. De Mijndomein manier

Eenvoud • Eerlijk • Eigenwijs. De Mijndomein manier

"Mijndomein maakt het simpel." - Henri de Jong, eigenaar Mijndomein

Een website voor iedereen

Je wilt een eigen website, blog of webwinkel beginnen? Bij Mijndomein ben je aan het juiste adres. Je kunt bij ons terecht voor domeinnamen, webhosting en e-mail zodat jij zelf een website of webwinkel kunt bouwen.

Hoe moeilijk kan het zijn?

Onze missie is het leven van klanten makkelijker maken. Dat doen we door onze eenvoudige, eerlijke en eigenwijze manier van werken. Het motto van eigenaar Henri de Jong: "Als het niet kan, dan wordt het pas leuk." Dat is trouwens precies waarom Henri de titel ‘koning van de branchevervaging’ kreeg. Want op veel meer domeinen dan alleen online kan het eenvoudiger. Naast online, is Mijndomein ook actief op de domeinen vervoer MijndomeinAuto met obligaties en straks ook in energie.

Als het niet kan, dan wordt het pas leuk.

Eenvoud

Mijndomein maakt het graag zo eenvoudig mogelijk. Van domeinnaamregistratie tot de installatie van een webhosting pakket. We bieden betrouwbare producten en diensten van hoge kwaliteit. Zodat jij er zelf iets moois van kunt maken zonder afhankelijk te zijn van anderen.

Eerlijk

Bij Mijndomein willen we eerlijk tegen je zijn. Eerlijk over wat je krijgt, voor een eerlijke prijs. Onze producten bevatten alles wat je nodig hebt om ze goed te kunnen gebruiken. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Mijndomein gaat trouwens ook voor groen en duurzaamheid.

Eigenwijs

Mijndomein doet het graag net even anders dan de massa. Gewoon omdat het kan. En omdat het leuk is om te doen. Het is ons doel om eenvoudige producten en diensten aan te bieden die voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk zijn. Daarbij zijn we niet bang om heilige huisjes omver te werpen of tegen de stroom in te zwemmen.

Mijndomein in een notendop

  • Opgericht in 2003, momenteel 220.000 klanten en bijna 700.000 domeinnamen in beheer.
  • In 2006 wordt Metaregistrar opgericht die de technische kant van domein namen op zich neemt.
  • In 2010 zorgt Mijndomein voor opschudding met het plan om privé lease voor iedereen te introduceren: Autospecialisten waren sceptisch maar het lukte... Meer dan 1.600 mensen hebben een nieuwe auto geleasd bij MijndomeinAuto.
  • Mijndomein financiert deze auto's niet enkel via de reguliere banken, maar ook in combinatie met crowdfunding via Mijndomein obligatie. Zo helpen we elkaar om ook dit tot een succes te maken waar iedereen beter van wordt.
  • In 2015 staat Mijndomein aan de basis van een nieuwe Nederlandse regionale extensie: puntFRL (.frl). Frl staat voor Friesland en de extensie is door ons geïntroduceerd. Ook hadden wij een belangrijk aandeel in de introductie van dotAmsterdam (.amsterdam).
  • 2019: Mijndomein wil dat alle domeinen van onze klanten begrijpelijk en toegankelijk zijn. Dus naast internet ook vervoer en energie. Met elkaar, dat is hoe we verder komen.

Ook aan de slag bij Mijndomein? Ga naar Werken bij Mijndomein.