Ons paarse dna

Ons paarse dna

We zijn ooit begonnen met internet toegankelijk te maken voor iedereen. Betaalbare domeinnamen eenvoudig registreren. De naam Mijndomein komt daar vandaan. Maar we hebben nog meer te doen. Want iedereen z'n eigen site, zelfstandig online, is belangrijk. Maar dat was pas het begin. Want alles kan altijd beter. Slimmer. Simpeler.

Wie samenwerkt, krijgt alles voor elkaar

Groene energie voor iedereen. Beleggen en investeren voor iedereen. Slim autorijden voor iedereen. Alles kan. Omdat we het samen doen. Alles wat we doen is erop gericht dat jij kunt zeggen: 'ik regel alles gewoon zelf. lk kan dat. Met controle en vertrouwen. Alles wat vroeger duur of ingewikkeld leek, is nu mijn eigen domein.' Samen maken we alles simpel. Mijndomein. Doe niet moeilijk. Doe mee.

Wij zijn Mijndomein. Samen maken we energie, webhosting, mobiliteit en investeren ook jouw domein.

Mijndomein Online

Online ambities van ondernemende mensen waarmaken. Daar gaan we voor. Zelf simpel je domeinnaam registreren, een website of webshop online. Voor de vertrouwde scherpe prijs en goede kwaliteit die we al jaren leveren. De komende periode vind je bij ons steeds meer diensten waarmee jij succesvol onderneemt.

Mijndomein Energie

Samen energie opwekken en oplossingen vinden voor minder gebruik, dat heeft de toekomst. We beginnen met 100% groene energie, lokaal opgewekt, voor inkoopprijs. Voor iedereen. En zonne-energie op je eigen dak: zonnepanelen huren in plaats van kopen. Stap nu over.

Mijndomein Auto

Iedereen een nieuwe auto via private lease. We begonnen er in 2010 al mee. Nu is het tijd voor de volgende stap: meer mobiliteit, minder auto’s op weg. Want is het niet zonde dat onze dure auto’s het grootste deel van de tijd stilstaan? Vervoer kan beter, slimmer, simpeler. Bijvoorbeeld met deelleasen en autodelen. Mijndomein wil een impact maken en dat doen we samen met MyWheels en andere partners.

Mijndomein Invest

Elkaar helpen zonder tussenkomst van banken. Daar worden we allemaal beter van. We haalden er al 28 miljoen euro mee op. Elke maand geeft Mijndomein zelf obligaties uit. Interesse? Bekijk dan op je gemak de informatie over onze obligatie-uitgifte.

Mijndomein in een notendop

  • Opgericht in 2003, momenteel meer dan 230.000 klanten en 700.000 domeinnamen in beheer.
  • In 2006 wordt Metaregistrar opgericht die de technische kant van domein namen op zich neemt.
  • In 2010 zorgt Mijndomein voor opschudding met het plan om privé lease voor iedereen te introduceren: Autospecialisten waren sceptisch maar het lukte... Meer dan 5.000 klanten hebben een nieuwe auto geleasd bij Mijndomein Auto.
  • Mijndomein financiert deze auto's niet enkel via de reguliere banken, maar ook in combinatie met crowdfunding via Mijndomein obligatie. Zo helpen we elkaar om ook dit tot een succes te maken waar iedereen beter van wordt.
  • In 2015 staat Mijndomein aan de basis van een nieuwe Nederlandse regionale extensie: puntFRL (.frl). Frl staat voor Friesland en de extensie is door ons geïntroduceerd. Ook hadden wij een belangrijk aandeel in de introductie van dotAmsterdam (.amsterdam).
  • 2019: Mijndomein wil dat alle domeinen van onze klanten begrijpelijk en toegankelijk zijn. Dus naast internet ook vervoer en energie. Met elkaar, dat is hoe we verder komen.

Ook aan de slag bij Mijndomein? Ga naar Werken bij Mijndomein.