Eenvoud • Eerlijk • Eigenwijs

De Mijndomein manier


"Eenvoudig voor iedereen. Dat is Mijndomein." - Henri de Jong, directeur Mijndomein

Een website voor iedereen

Je wilt een eigen website, blog of webwinkel beginnen? Bij Mijndomein ben je aan het juist adres. Je kunt bij ons terecht voor domeinnamen, webhosting, e-mail en pakketten waarmee jij zelf websites of webwinkels kunt bouwen.Hoe moeilijk kan het zijn?

Onze missie is het leven van klanten makkelijker maken. Dat doen we door onze eenvoudige, eerlijke en eigenwijze manier van werken. Het motto van eigenaar Henri de Jong: "Als het niet kan, dan wordt het pas leuk." Dat is trouwens precies waarom Henri de titel ‘koning van de branchevervaging’ kreeg. Want op veel meer domeinen dan alleen online kan het eenvoudiger. Naast online, is Mijndomein ook actief op het domein mobiliteit met Mijndomein /auto, financiering met Mijndomein /obligatie en binnenkort ook op het domein van energie.Eenvoudig mogelijk gemaakt door Mijndomein.

Eenvoud

Mijndomein maakt het graag zo eenvoudig mogelijk. We bieden betrouwbare producten van hoge kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. Zodat jij er zelf iets moois van kunt maken zonder afhankelijk te zijn van anderen.Eerlijk

Bij Mijndomein willen we eerlijk tegen je zijn. Eerlijk over wat je krijgt, voor een eerlijke prijs. Onze producten bevatten alles wat je nodig hebt om ze goed te kunnen gebruiken. Onze prijzen zijn inclusief btw. Geen verborgen kosten dus. Zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan. Eerlijk betekent bij Mijndomein ook duurzaamheid en groen.

Geen verrassingen achteraf. Gewoon open en eerlijk.Als het niet kan, dan wordt het pas leuk.

Eigenwijs

Mijndomein doet het graag anders dan de massa. Gewoon omdat het kan. En omdat het leuk is om te doen. Het is ons doel om eenvoudige producten en diensten aan te bieden die voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk zijn. Daarbij zijn we niet bang om heilige huisjes omver te werpen of tegen de stroom in te zwemmen.Mijndomein in een notendopBlijf op de hoogte van onze laatste tips en acties? Houd mij op de hoogteWerken bij Mijndomein

Een zo goed mogelijk product voor onze klanten, dat is waar we ons op richten bij Mijndomein. We doen dat door te werken in multidisciplinaire teams. Hierin werken verschillende collega’s samen, ieder vanuit zijn of haar eigen vakgebied. Van development tot marketing en support. In deze teams komt ieders eigen kennis en ervaring het beste tot zijn recht.

Spreekt onze manier van werken jou aan? Wij zoeken altijd nieuw talent. Bekijk onze vacaturesite.