Eenvoud • Eerlijk • Eigenwijs

De Mijndomein manier


"Online gestalte geven aan je ambities, ideeën en bijzondere gebeurtenissen"

De domeinnaamspecialist van Nederland

Mijndomein is dé domeinnaamspecialist van Nederland. Wij willen je helpen om online gestalte te geven aan je ambities, ideeën en bijzondere gebeurtenissen. Dit doen wij met domeinnamen, webhosting, e-mail en pakketten waarmee jij zelf websites of webwinkels kunt bouwen.

"Eenvoudig mogelijk gemaakt door Mijndomein"

Eenvoud

Mijndomein maakt dingen graag zo eenvoudig mogelijk. Van domeinnaamregistratie tot de installatie van een webhosting pakket. We bieden betrouwbare producten en diensten van hoge kwaliteit. Zodat jij er zelf iets moois van kunt maken zonder afhankelijk te zijn van anderen.Eerlijk

Bij Mijndomein willen we eerlijk tegen je zijn. Eerlijk over wat je krijgt, voor een eerlijke prijs. Onze producten bevatten alles wat je nodig hebt om ze goed te kunnen gebruiken. Onze prijzen zijn inclusief btw. Geen verborgen kosten dus. Zo willen we voorkomen dat je voor onaangename verrassingen komt te staan.

"Geen verrassingen achteraf. Gewoon open en eerlijk""Als het niet kan, dan wordt het pas leuk"

Eigenwijs

Mijndomein doet het graag net even anders dan de massa. Gewoon omdat het kan. En omdat het leuk is om te doen. Het is ons doel om eenvoudige producten en diensten aan te bieden die voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk zijn. Daarbij zijn we niet bang om heilige huisjes omver te werpen of tegen de stroom in te zwemmen. Binnen de filosofie van Mijndomein geldt: 'Als het niet kan, dan wordt het pas leuk'.Blijf op de hoogte van onze laatste tips en acties? Houd mij op de hoogteMijndomein in een notendopMijndomein Groen

De CO2 uitstoot van 'het internet' is bijna net zo groot als die van alle vliegverkeer in de wereld. Dat realiseer je je niet bij het bouwen van je website! Wees gerust, wij nemen onze verantwoordelijkheid, door jou als klant volledig te ontzorgen. Met de duurzame projecten van mijndomeingroen minimaliseren we onze uitstoot en compenseren we de rest. 100% klimaat neutraal!