2003

In 2003 wordt de domeinnamenmarkt opgeschud met de oprichting van Mijndomein. Door drempels weg te halen zorgt Mijndomein ervoor dat werkelijk iedereen een eigen domeinnaam kan krijgen. Van groot zakelijk tot klein privé. Het is de basis van hoe we vandaag de dag in Nederland tegen domeinhosting en registratie aankijken: Een website voor iedereen!

"Een website voor iedereen!"

2010

In 2010 zorgt Mijndomein opnieuw voor opschudding binnen een gevestigde markt. Ditmaal met de introductie van privé autolease. Autospecialisten zijn sceptisch maar het lukt! Meer dan 2.500 mensen leasen een nieuwe auto bij Mijndomein auto (al dan niet met reclame, dat beslist de klant). Het is de basis van hoe tegenwoordig privé lease in Nederland mogelijk is: een nieuwe en betaalbare auto voor iedereen! Mijndomein auto financiert deze auto's niet enkel via de reguliere banken, maar ook in combinatie met crowdfunding via Mijndomein obligatie. Zo helpen we elkaar om ook dit tot een succes te maken waar iedereen beter van wordt.

2015

In 2015 stonden we aan de basis van een nieuwe Nederlandse regionale extensie: puntFRL (.frl). Frl staat voor Friesland en de extensie is door ons geïntroduceerd. Hiernaast hebben we in 2015 een belangrijk aandeel in de introductie van dotAmsterdam (.amsterdam).

Eenvoud, Eerlijk en Eigenwijs

Wij krijgen energie van het versimpelen van complexe zaken. We nemen waar nodig drempels weg. Kan iets niet? Hoort iets niet? Is er een gevestigde orde? Met onze energie en aanpak gaan we er vol tegenaan. Waarom? Omdat we geloven dat de voordelen naar de mensen moeten gaan die ons hun vertrouwen geven: de gebruikers en klanten.