Onze technologie

Onze technologie

Jouw website is bij ons in goede handen

Om jou een zo goed mogelijke dienst te bieden, zetten we in op veiligheid en betrouwbaarheid. Veilig, zodat jouw informatie en gegevens niet op straat komen te liggen. En betrouwbaar, zodat je altijd online bent.

Betrouwbaar en veilig, daar staat Mijndomein voor.

Dubbele systemen

Om te voorkomen dat iets plat gaat, hebben we een redundante infrastructuur. Onderdelen zijn dubbel aanwezig zodat ze elkaar kunnen opvangen.

24/7 bewaking

We houden onze systemen altijd in de gaten. Zo zijn we problemen voor of lossen we ze snel op, zodat je website blijft draaien.

CO2 neutraal

Wij dragen ons steentje bij aan de maatschappij. We werken zoveel mogelijk groen en daarom compenseren we onze CO2-uitstoot.

Stabiele voorzieningen

Mijndomein gebruikt verschillende voorzieningen voor bijvoorbeeld de hosting van websites en e-mail. Om ervoor te zorgen dat deze diensten optimaal beschikbaar zijn, maken we gebruik van redundante oplossingen. Dat zijn dubbele voorzieningen op het gebied van stroom, netwerk-, server- en data opslagapparatuur. Waar nodig gebruiken we externe gespecialiseerde partijen. Een voorbeeld: als er een stroomstoring is op de plek waar je website gehost wordt, dan schakelt de noodstroom automatisch in.

We houden alle systemen continu in de gaten en zorgen dat jouw website en e-mail gewoon goed blijven werken. Door al deze voorzorgsmaatregelen is onze uptime meer dan 99,9%.

Voor een veilige opslag

Steeds vaker hoor je in het nieuws over cyberaanvallen, hacken en datalekken. Klantgegevens die op straat komen, DDOS-aanvallen die websites plat leggen. Dat willen we voor jou graag voorkomen. Omdat hackers het juist een uitdaging vinden om langs onze beveiliging te komen, verklappen we niet al onze geheimen.

Wel kunnen we vertellen dat veiligheid voor ons belangrijk is en dat we goede voorzieningen hebben om hacks te voorkomen. En wanneer wij een DDOS-aanval detecteren, zetten we slimme techniek in die de overlast van een aanval tot een minimum beperkt. Worden we wel gehackt, dan zijn we er eerlijk over. Voor onszelf en voor jou.

Bij Mijndomein krijg je ook gratis SFTP en SSL waardoor je ook veilig bestanden kunt versturen.