Voorwaarden derden

1: "Het gebruik van .be domeinen: De Klant accepteert dat met de registratie van een .be domeinnaam hij/zij akkoord gaat te voldoen aan de huidige regelgeving van DNS die betrekking hebben op het beheer van domeinnamen onder het domeinachtervoegsel .be (cf. http://www.dns.be/pdf/Enduser_Terms_And_Conditions_nl_v6.0.pdf)"

2: "Het gebruik van .de domeinen: Als de Klant .de domeinen registreert, treedt Mijndomein.nl alleen op als tussenpersoon tussen de Klant en DENIX Domain VerwaltungsundBetriebsgesellschaft eG) (cf. http://www.denic.de)"

3: "Het gebruik van .eu domeinen: De Klant accepteert dat met de registratie van een .eu domeinnaam hij/zij akkoord gaat te voldoen aan de huidige regelgeving van EURid die betrekking hebben op het beheer van domeinnamen onder het domeinachtervoegsel .eu (cf. www.eurid.eu)"

4: "Het gebruik van .nl domeinen: De klant accepteert dat met de registratie van een .nl domeinnaam hij/zij akkoord gaat te voldoen aan de huidige regelgeving van SIDN die betrekking hebben op het beheer van domeinnamen onder het domeinachtervoegsel .nl (cf. terms-and-conditions/Algemene+voorwaarden+voor+nl-domeinnaamhouders.pdf)"

5: "Het gebruik van .uk domeinen: De Klant accepteert dat met de registratie van een .uk domeinnaam hij/zij akkoord gaat te voldoen aan de huidige regelgeving van Nominet die betrekking hebben op het beheer van domeinnamen onder het domeinachtervoegsel .uk (cf. www.nominet.org.uk/ref/terms.html)"

6: "Voor domeinnamen die niet hierboven staan vermeld (bijv. .com, .net., .org, etc.) wordt verwezen naar de richtlijnen van de individuele domeinextensies."