Mijndomein Roparun

500km rennen voor het goede doel

“Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Wat is de Roparun

De Roparun is een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd.

Dit jaar gaan wij voor het eerst samen met onze klanten deze sportieve uitdaging aan, om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel!

Geld ophalen voor het goede doel

Naast de sportieve prestatie is ons doel uiteraard om samen met onze klanten zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Alle donaties zijn dan ook welkom. Via onderstaande link doneer je een bedrag naar keuze. Het geld gaat rechtstreeks naar de Roparun.

Steun het goede doel

"Eenvoud, Eerlijk, Eigenwijs. Dat is de Mijndomein manier. Met dit Roparun team voegen we hier een vierde E aan toe: Eenheid."

Eenheid met onze klanten

De Roparun doe je niet alleen. Naast 8 renners en meerdere fietsers zijn er ook chauffeurs, coordinators en verzorgers nodig. Ons team van 25 man bestaat volledig uit mensen die iets met Mijndomein hebben. Medewerkers en klanten van Mijndomein vormen een eenheid om samen een topprestatie neer te zetten en zoveel mogelijk kankerpatiënten te helpen met een mooie geldopbrengst.

Ga naar www.mijndomeinroparun.team voor meer info en volg ons team op weg naar de Roparun!