Domeincheck tips

Domeincheck tips

Meer informatie

Hier moet je op letten bij een domeinnaam kiezen

Een domeinnaam kiezen is iets waar je even goed over na moet denken. Je domeinnaam blijft namelijk vaak lange tijd bij je. Daarom lees je hier waar je op moet letten bij het kiezen van een goede domeinnaam en hoe je de domeincheck optimaal kunt inzetten.

''Zorg ervoor dat je domeinnaam je verhaal vertelt.''

Domeinnaam checken: zo vind je de beste domeinnaam

Wat wil je doen met je domeinnaam? Zorg ervoor dat je domeinnaam je verhaal vertelt. Gebruik zoekmachines zoals Google om te zien wat er al over jouw onderwerp te vinden is. Heb je een idee voor een domeinnaam? Doe dan de domeincheck om te zien of jouw domeinnaam nog beschikbaar is. Wil je de beste domeinnaam voor jezelf kiezen, lees hier dan meer tips.

Een domeinnaam registreren via de domeincheck

Als je een goede naam hebt gekozen, dan moet je jouw domeinnaam checken. Dat doe je via de domeinchecker of onderaan deze pagina. Kies de domeinnaam die je wilt hebben. Je domeinnaam verhuizen vanuit een andere provider kan hier ook. In de volgende stap van de domeinchecker kies je het pakket dat je bij je domeinnaam wilt hebben. Bijvoorbeeld webhosting of Websitemaker. Vul vervolgens je gegevens in en klaar! Je krijgt van ons een e-mail als de verwerking van je domeinregistratie af is.

''Met meer dan 300 verschillende domeinextensies kan je veel creatiever zijn.''

Meer domeinextensies en andere domeinnaam tips

Met een domeinnaam kun je meer dan alleen registreren. Denk aan doorverwijzen of maak een landingspagina aan op een extra domeinnaam. En waarom alleen een .nl? Met meer dan 300 verschillende domeinextensies kan je veel creatiever zijn. Bijvoorbeeld .shop bij een webwinkel of .eu voor de Engelse versie van je website als je ook internationale klanten bedient. Een wereld aan mogelijkheden met de domeincheck!