Stap moeiteloos over naar Mijndomein en ervaar het ultieme gemak van website verhuizen! Laat simpelweg je gegevens achter en laat ons de rest voor je regelen

Website verhuizen naar Mijndomein? Regelen wij!

Gebruik onze website verhuisservice voor € 65,29

  • Wij verhuizen snel en zonder problemen jouw website
  • Wij regelen alles voor je, jij hoeft niets te doen.
  • Je website blijft gegarandeerd gewoon werken.
  • Maak een bel afspraak hieronder en we gaan direct voor je aan de slag!

Liever E-mail verhuizen?

Met onze e-mail verhuisservice verhuizen wij alle e-mailadressen inclusief de berichten per e-mailadres. De prijs van de verhuisservice is afhankelijk van het aantal e-mailadressen dat je hebt. Het overzetten van de berichten per e-mailadres zit in de prijs. Klik hier voor meer informatie en het maken van een afspraak

€15,70 excl. btw per e-mailadres

Domeinnaam verhuizen

Alleen je domeinnaam verhuizen? Dat kan natuurlijk ook! Op deze pagina leggen we uit hoe je jouw domeinnaam naar ons kan verhuizen.

Je verhuist je domeinnaam al vanaf € 0,50

Externe diensten

Gebruik je externe diensten op je domeinnaam zoals G-suite of Office 365? Die kunnen wij ook voor jou verhuizen. Als je overstapt naar Mijndomein met je domeinnaam, maken wij de koppeling met de externe dienst door je DNS in te stellen.

€15,70 excl. btw per domeinnaam

Hoe werkt de verhuisservice precies?

Bij het verhuizen van een domeinnaam, verhuizen een website en e-mailadressen niet automatisch mee. Met de verhuisservice zorgen wij ervoor dat de website en/of e-mailadressen inclusief de berichten worden overgezet naar Mijndomein. Je hoeft hier zelf niet naar om te kijken, je website en e-mail blijven gewoon werken.

"Dankzij Mijndomein is mijn verhuizing vlekkeloos verlopen!" Fryske Tandem

Meest gestelde vragen

Voorwaarden verhuizen website

  • Je website moet overweg kunnen met PHP-versie 7.4. Is je website gemaakt met Wordpress of Joomla? Dan heeft je website PHP nodig. Als je zorgt dat je website en plugins zijn bijgewerkt, dal kan je website in de meeste gevallen overweg met PHP-versie 7.4.
  • Je website mag niet geïnfecteerd zijn met malware, we kunnen alleen schone websites overzetten. Bij het verhuizen van een website wordt deze 1 op 1 overgezet, we kunnen geen aanpassingen voor je maken of een niet werkende website voor je herstellen.
  • Je hebt toegang tot de bronbestanden van je website.
  • Je hebt geen ‘website als dienst’, bijvoorbeeld: Wix, Jimdo, Weebly. Deze websites zijn niet te verhuizen en alleen bij hun te gebruiken.