Website verhuizen

Verhuis gratis je website, domeinnaam of e-mail

 • Maak gebruik van onze tijdelijk gratis overstapservice
 • Geef via ons overstapformulier aan wat je wil overzetten
 • Wij zorgen ervoor dat alles binnen no-time weer werkt
Ja, ik wil graag overstappen!
Pakket icon

Eenvoudig overstappen

Duim icon

Snel geregeld

Yoga icon

Geheel zorgeloos

Welke producten kan ik overzetten naar Mijndomein?

Heb je een website, e-mail pakket of domeinnaam die je wilt verhuizen naar Mijndomein? Geen probleem, wij staan klaar om te helpen!

Verhuis je website, e-mail of domeinnaam.

Website

Verhuis je website naar Mijndomein en wij zorgen dat alles binnen no-time weer werkt!

v.a. €15

Gratis!

Verhuis je domeinnaam

Domeinnaam

Verhuis eenvoudig je domeinnaam naar Mijndomein en profiteer direct van scherpe prijzen!

v.a. €10

Gratis!

Verhuis je e-mail en website

E-mail

Verhuis je e-mail naar Mijndomein en wij zorgen dat alles binnen no-time weer werkt!

v.a. €15

Gratis!

Hoe werkt de overstapservice precies?

Met de overstapservice zorgen wij ervoor dat de website of e-mail (inclusief e-mailadressen) wordt overgezet naar Mijndomein. Je hoeft hier zelf niet naar om te kijken.

Mijndomein verwelkomt je graag als nieuwe klant en zorgt ervoor dat je website of e-mail zorgeloos wordt verhuisd en binnen no-time weer werkt!

Wil je een domeinnaam verhuizen naar Mijndomein? Op onze domeinnaam verhuizen pagina leggen wij uit hoe je jouw domeinnaam simpel kunt verhuizen.

Ja, ik wil overstappen!

Verhuis nu gratis je website
Verhuis nu gratis je website

Hoe verhuis ik mijn website, domeinnaam of e-mail pakket?

Voeg je domeinnaam toe

1: Overstapformulier

Wil je jouw website of e-mail verhuizen naar Mijndomein, vul dan online ons overstapformulier in. Wil je een domeinnaam verhuizen, bekijk dan onze domeinnaam verhuizen pagina voor meer uitleg.

Vul je verhuiscode in

2: Overstappen

Als wij jouw gegevens hebben ontvangen, bespreken we wat wij van jou nodig hebben en welk pakket je nodig hebt om je producten over te kunnen zetten naar ons.

Start de verhuizing!

3: Alles geregeld!

Zodra wij alles hebben ontvangen, zetten wij je producten over naar Mijndomein. Wanneer alles is overgezet, kun je direct aan de slag!

Hoe vraag ik mijn verhuiscode op?

Om met je domeinnaam, e-mail of website te kunnen overstappen naar Mijndomein, heb je een verhuiscode nodig. Klik hieronder op de hosting provider waar je domeinnaam, e-mail of website momenteel gehost wordt, en bekijk hoe je jouw verhuiscode kunt opvragen.

Verhuis nu gratis je .nl domeinnaam
Verhuis nu gratis je .nl domeinnaam

Voorwaarden overzetten van je website of e-mail

Om het overzetten van je website of e-mail zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal voorwaarden waaraan je e-mail of website moeten voldoen.

Website overzetten

 • Je website moet overweg kunnen met PHP-versie 8.1. Is je website gemaakt met Wordpress of Joomla? Dan heeft je website PHP nodig. Als je zorgt dat je website en plugins zijn bijgewerkt, dan kan je website in de meeste gevallen overweg met PHP-versie 8.1
 • Je website mag niet geïnfecteerd zijn met malware, we kunnen alleen schone websites overzetten. Bij het verhuizen van een website wordt deze 1 op 1 overgezet. We kunnen enkel een werkende website overzetten. Werkt je website niet? Dan zal dit opgelost moeten worden bij de huidige provider. We zetten de website over zoals “het is”, zonder verdere aanpassingen te maken
 • Je hebt toegang tot de bronbestanden van je website
 • Je hebt geen ‘website als dienst’, bijvoorbeeld: Wix, Jimdo, Weebly. Deze websites zijn niet te verhuizen en alleen bij hun te gebruiken

E-mail pakket overzetten

 • Overzetten e-mailadres is inclusief de berichten die bij dat e-mailadres horen. Contactpersonen en agenda's kunnen we niet overzetten
 • Om e-mailberichten naar onze server te kunnen kopieren, dienen deze op de mailserver van de oude provider te staan. Zijn je e-mailadressen op al je apparaten ingesteld met IMAP, dan zal dit zo zijn. Is je e-mail ingesteld met POP, dan zijn de berichten beschikbaar op het ingesteld apparaat en kunnen we geen e-mails overzetten
 • We hanteren een limiet van 5GB per domeinnaam, heb je meer in gebruik dan kunnen we dit niet overzetten. Het advies is dan om eerst de mailbox(en) op te schonen. Probeer daarbij niet boven 4,5 GB totaal uit te komen zodat je nog wat ruimte over hebt
 • Om de e-mails over te kunnen zetten is er toegang via IMAP nodig

Waarom overstappen naar Mijndomein?

Online ambities van ondernemende mensen waarmaken. Daar gaan we voor. Zelf simpel je domeinnaam registreren, een website of webshop online. Voor de vertrouwde scherpe prijs en goede kwaliteit die we al jaren leveren. De komende periode vind je bij ons steeds meer diensten waarmee jij succesvol onderneemt.

Scherpe prijzen

Wij bieden producten tegen scherpe prijzen en die meegroeien met je bedrijf.

 • Scherpe prijzen
 • Pakketten die meegroeien
 • Goede kwaliteit

Betrouwbare partner

Al 20 jaar helpen wij ruim 250 duizend klanten hun online ambities waar te maken.

 • Wij bestaan 20 jaar
 • 1 miljoen+ domeinregistraties
 • Wij zijn 100% groen!

Slimme services

Beheer je domeinnamen in een klantvriendelijke omgeving en maak gebruik van onze slimme services.

 • Domeinnaam verhuizen
 • Klantvriendelijke omgeving
 • Behulpzame Helpdesk

Veelgestelde vragen en antwoorden

Overzicht van de meest gestelde klantvragen en antwoorden over het verhuizen van je website, domeinnaam of e-mail pakket naar Mijndomein.

Via ons online overstapformulier kun je aangeven welke website, domeinnaam (of domeinnamen) of e-mail pakket je wil overzetten naar Mijndomein.

Wij zullen dan contact met jou opnemen om de overstap zo eenvoudig en probleemloos te laten verlopen, zodat je binnen no-time weer gebruik kunt maken van je producten en kunt profiteren van scherpe prijzen!

Vul ons online overstapformulier en wij zullen contact met jou opnemen om te bespreken wat je allemaal nodig hebt om je website naar ons te verhuizen.

De verhuizing van een website is afhankelijk van o.a. het type website, of je website op een CMS is gebouwd etc. Vul ons online overstapformulier en wij zullen contact met jou opnemen om te bespreken wat je allemaal nodig hebt om je website naar ons te verhuizen.

De verhuiscode vraag je aan bij je huidige provider. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van providers met een directe link naar de plek waar je de verhuiscode kunt opvragen. Bekijk hier het overzicht.