Overstappen

Verhuis je domeinnaam,
e-mail of website naar Mijndomein

 • Maak gebruik van onze tijdelijk gratis overstapservice
 • Geef via ons overstapformulier aan wat je wil overzetten
 • Wij zorgen ervoor dat alles binnen no-time weer werkt
Ja, ik wil graag overstappen!
Pakket icon

Eenvoudig overstappen

Duim icon

Snel geregeld

Yoga icon

Geheel zorgeloos

Welke producten kan ik overzetten naar Mijndomein?

Heb je een domeinnaam, e-mail pakket, website of andere dienst die je wil overzetten naar Mijndomein? Geen probleem, wij staan klaar om te helpen!

Verhuis je domeinnaam

Domeinnaam

Verhuis eenvoudig en snel je domeinnaam naar Mijndomein en profiteer direct van onze scherpe prijzen!

v.a. €10

v.a. €0,01

Verhuis je e-mail en website

E-mail en website

Verhuis je e-mail en website naar Mijndomein en wij zorgen dat alles binnen no-time weer werkt!

v.a. €15

Gratis!

Verhuis je externe diensten naar Mijndomein

Externe diensten

Gebruik je externe diensten als G-suite of Office 360? Ook die kun je verhuizen naar Mijndomein!

v.a. €15

Gratis!

Hoe werkt de overstapservice precies?

Bij het verhuizen van een domeinnaam, verhuizen een website en e-mailadressen niet automatisch mee. Met de overstapservice zorgen wij ervoor dat de website en/of e-mailadressen inclusief de berichten worden overgezet naar Mijndomein. Je hoeft hier zelf niet naar om te kijken.

Mijndomein verwelkomt je graag als nieuwe klant en zorgt ervoor dat je domeinnaam, e-mail of website zorgeloos wordt verhuisd en binnen no-time weer werkt!

Ja, ik wil overstappen!

Verhuis nu gratis je .nl domeinnaam
Verhuis nu gratis je .nl domeinnaam

Hoe verhuis ik mijn domeinnaam, e-mail of website?

Voeg je domeinnaam toe

1: Overstapformulier

Vul online ons overstapformulier in, en wij nemen contact met je op om te bespreken wat wij van je nodig hebben voor de overstap.

Vul je verhuiscode in

2: Overstappen

Met de gegevens die wij van jou hebben ontvangen laten wij je weten welk pakket je bij ons nodig hebt om je producten over te kunnen zetten naar ons.

Start de verhuizing!

3: Alles geregeld!

Zodra wij alles hebben ontvangen, zetten wij je producten over naar Mijndomein. Wanneer alles is overgezet, kun je direct aan de slag!

Hoe vraag ik mijn verhuiscode op?

Om met je domeinnaam, e-mail of website te kunnen overstappen naar Mijndomein, heb je een verhuiscode nodig. Klik hieronder op de hosting provider waar je domeinnaam, e-mail of website momenteel gehost wordt, en bekijk hoe je jouw verhuiscode kunt opvragen.

Verhuis nu gratis je .nl domeinnaam
Verhuis nu gratis je .nl domeinnaam

Voorwaarden overzetten van je e-mail of website

Om het overzetten van je e-mail of website zo goed mogelijk te laten verlopen, hebben wij een aantal voorwaarden waaraan je e-mail of website moeten voldoen.

E-mail overzetten

 • Overzetten e-mailadres is inclusief de berichten die bij dat e-mailadres horen. Contactpersonen en agenda's kunnen we niet overzetten
 • Om e-mailberichten naar onze server te kunnen kopieren, dienen deze op de mailserver van de oude provider te staan. Zijn je e-mailadressen op al je apparaten ingesteld met IMAP, dan zal dit zo zijn. Is je e-mail ingesteld met POP, dan zijn de berichten beschikbaar op het ingesteld apparaat en kunnen we geen e-mails overzetten
 • We hanteren een limiet van 5GB per domeinnaam, heb je meer in gebruik dan kunnen we dit niet overzetten. Het advies is dan om eerst de mailbox(en) op te schonen. Probeer daarbij niet boven 4,5 GB totaal uit te komen zodat je nog wat ruimte over hebt
 • Om de e-mails over te kunnen zetten is er toegang via IMAP nodig

Website overzetten

 • Je website moet overweg kunnen met PHP-versie 8.1. Is je website gemaakt met Wordpress of Joomla? Dan heeft je website PHP nodig. Als je zorgt dat je website en plugins zijn bijgewerkt, dan kan je website in de meeste gevallen overweg met PHP-versie 8.1
 • Je website mag niet geïnfecteerd zijn met malware, we kunnen alleen schone websites overzetten. Bij het verhuizen van een website wordt deze 1 op 1 overgezet. We kunnen enkel een werkende website overzetten. Werkt je website niet? Dan zal dit opgelost moeten worden bij de huidige provider. We zetten de website over zoals “het is”, zonder verdere aanpassingen te maken
 • Je hebt toegang tot de bronbestanden van je website
 • Je hebt geen ‘website als dienst’, bijvoorbeeld: Wix, Jimdo, Weebly. Deze websites zijn niet te verhuizen en alleen bij hun te gebruiken

Waarom overstappen naar Mijndomein?

Online ambities van ondernemende mensen waarmaken. Daar gaan we voor. Zelf simpel je domeinnaam registreren, een website of webshop online. Voor de vertrouwde scherpe prijs en goede kwaliteit die we al jaren leveren. De komende periode vind je bij ons steeds meer diensten waarmee jij succesvol onderneemt.

Scherpe prijzen

Wij bieden producten tegen scherpe prijzen en die meegroeien met je bedrijf.

 • Scherpe prijzen
 • Pakketten die meegroeien
 • Goede kwaliteit

Betrouwbare partner

Al 20 jaar helpen wij ruim 250 duizend klanten hun online ambities waar te maken.

 • Wij bestaan 20 jaar
 • 1 miljoen+ domeinregistraties
 • Wij zijn 100% groen!

Slimme services

Beheer je domeinnamen in een klantvriendelijke omgeving en maak gebruik van onze slimme services.

 • Domeinnaam verhuizen
 • Klantvriendelijke omgeving
 • Behulpzame Helpdesk

Veelgestelde vragen en antwoorden

Overzicht van de meest gestelde klantvragen en antwoorden over het verhuizen van je domeinnaam, e-mail, website of externe diensten naar Mijndomein.

Via ons online overstapformulier kun je aangeven welke domeinnaam (of domeinnamen), e-mail, website of externe dienst je wil overzetten naar Mijndomein.

Wij zullen dan contact met jou opnemen om de overstap zo eenvoudig en probleemloos te laten verlopen, zodat je binnen no-time weer gebruik kunt maken van je producten en kunt profiteren van scherpe prijzen!

Nee, voor de domeinnaam betaal je een losse prijs vanaf €0,01 per jaar.

De verhuizing van een domeinnaam kan, afhankelijk van de extensie, enkele uren tot enkele dagen duren. Je kunt in je account zien wanneer deze actief is. Pas als de domeinnaam actief in het account staat, is de verhuizing voltooid en kun je de domeinnaam bij ons gaan gebruiken.

De verhuiscode vraag je aan bij je huidige provider. Wij hebben alvast een overzicht gemaakt van providers met een directe link naar de plek waar je de verhuiscode kunt opvragen. Bekijk hier het overzicht.