Energieprijschecker

Energieprijschecker

Bekijk de actuele inkooptarieven

Als klant van Mijndomein ontvang je stroom tegen de dan geldende uurprijs en gas voor de gasprijs van die dag - zonder verborgen kosten. Je ontvangt bij ons geen bonus om klant te worden, je betaalt gewoon altijd het laagste tarief. Op deze manier ben je tot 30% goedkoper uit. Elke dag om 15:00 uur worden de tarieven van de volgende dag gepubliceerd. Bekijk de actuele en historische inkooptarieven in de grafiek hieronder.

De beursprijzen van de EPEX (stroom) en TTF (gas) zijn openbaar. Je kunt de ontwikkeling van de energieprijzen op de inkoopmarkt altijd volgen. Beursprijzen worden 24 uur van tevoren bekend gemaakt, zo weet je heel nauwkeurig wat de dure en de goedkope momenten de volgende dag zijn. Je kunt dus nog een beetje extra besparen door op een goedkoop moment van de dag energie te gebruiken. Benieuwd wat jouw voordeel zal zijn met een flexibel contract?

Zo werkt het

Alle genoemde tarieven uit de grafiek zijn beursprijzen van de inkoopmarkt per kWh (stroom) en m3 (gas). Om tot jouw energieprijs te komen, zijn er een aantal wettelijk verplichte toeslagen. Omdat we alles geheel transparant willen houden, leggen we hier uit waar jouw energietarief uit bestaat.

Jouw stroomprijs
De totaalprijs voor één kilowattuur (kWh) stroom bestaat uit:

 • Stroomprijs van de inkoopmarkt
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO) kosten
 • Energiebelasting
 • De Opslag Duurzame Energie (ODE)
 • 21% BTW

Jouw gasprijs
De totaalprijs voor één kubieke meter (m3) gas bestaat uit:

 • Gasprijs van de inkoopmarkt
 • Inkoop- en Garantie van Oorsprong (GVO) kosten
 • Energiebelasting
 • De Opslag Duurzame Energie (ODE)
 • Regiotoeslag
 • 21% BTW

Illustratie van windenergie

Hoe verdient
Mijndomein
zijn geld?

Mijndomein verdient niet aan jouw energieverbruik; we zijn er simpelweg bij gebaat dat je juist minder energie gaat verbruiken. Wij richten ons volledig op de energiebehoefte van de toekomst. Maar goed, hoe blijven wij dan overeind? Wij verdienen alleen aan de maandelijkse vaste leveringskosten. Je betaalt € 7,50 per maand voor zowel je stroom- als gasaansluiting. Hiervan kunnen wij onze service verbeteren en salarissen betalen.

Extra flexibel

image

De missie van Mijndomein is om consumenten in staat te stellen slimmer om te gaan met energie. Wij regelen daar alles voor. Ben je na een tijdje toch niet overtuigd? Geen zorgen: je zit nergens aan vast. Ons flexibele contract is net zo flexibel als wij, dus je kunt maandelijks opzeggen zonder boetes. Wel zo duidelijk en eerlijk.

image

Bereken je
energievoordeel.

Vul minimaal een geldig postcode en huisnummer in.

Goedkoop.
Energie tegen inkoopprijs.

We kopen energie heel slim voor je in op basis van last-minute deals.

Gemakkelijk.
Maandelijks opzegbaar.

Zijn we toch geen match? Onze flexcontracten zijn maandelijks, zonder boetes, opzegbaar.

Groen.
100% lokaal opgewekt.

Met een 9.8/10 beoordeeld als écht groene leverancier op de Stroomranking