Doe niet moeilijk
Doe mee

Samen onafhankelijk, samen klaar voor de toekomst

Samen onafhankelijk, samen klaar voor de toekomst

illu

Samen onafhankelijk, samen klaar voor de toekomst

Als onafhankelijke speler in de energiemarkt richt Mijndomein zich volledig op de energiebehoefte van de toekomst. Een toekomst die vandaag begint, waarin wij zelf energie opwekken en met elkaar delen. En waarin wij ook warmtepompen gaan delen, en elektrische auto’s. Wij zijn er voor mensen die durven, die niet bang zijn voor verandering, vernieuwing en beweging. En mensen die simpelweg niet meer afhankelijk willen zijn van grote, logge, ouderwetse energieleveranciers die erbij gebaat zijn dat je meer energie verbruikt in plaats van minder.

Doe nu ook mee, het kan

image

Wij maken de energietransitie voor iedereen mogelijk. Niet alleen voor de 'happy few'. Alles wat vroeger duur of ingewikkeld leek, hebben wij simpel en betaalbaar gemaakt. Wat dacht je van energie tegen inkoopprijzen. En van gratis zonnepanelen. Profiteer nu ook mee en stap over naar Mijndomein Energie. Wij regelen alles. En wij zijn altijd klaar voor jouw volgende stap, wanneer jij daaraan toe bent. Alles kan. Omdat we het samen doen.

image

Regie over je eigen energie

Illustratie van de spaarpot

Regie over je eigen energie

Jouw huis is jouw domein. Dus ook over jouw energie wil je zelf kunnen beslissen. Mijndomein geeft je de regie in handen. Door tools te verschaffen die je inzicht geven hoe je meer kunt besparen. Altijd en overal. Op je mobiel, tablet of laptop. Wil je schakelen tussen flexibele beursprijzen en een vast contract, geen probleem. Wil je jouw zonnepanelen overnemen, natuurlijk kan dat. Wanneer jij daar klaar voor bent. Wij informeren en adviseren, jij bepaalt wat en wanneer. Simpel, samen, slim.

Duurzaam dichtbij

Wist je dat 20% van onze klanten zelf duurzame stroom produceert? Onze energie is 100% groen, en lokaal opgewekt. Zon van eigen bodem, en/of zon van je eigen dak dus. Binnenkort vind je hieronder een aantal specifieke bronnen waar onze groene stroom opgewekt wordt.

Ieder jaar voert de Consumentenbond in samenwerking met WISE en Natuur & Milieu een onderzoek uit naar de mate waarin energieleveranciers duurzaam zijn. In hun onderzoek van 2020 zijn wij als één van de groenste energieleveranciers uit de bus gekomen, met een score van 9,8. Ieder jaar streven we ernaar om de hoogst mogelijke beoordeling te ontvangen.

Klanten kunnen naast stroom ook gas bij ons afnemen. Wij geloven erin dat we allemaal onze verantwoordelijkheid moeten nemen in de energietransitie. Daarom leveren wij CO2-gecompenseerd gas aan onze klanten.

Ik doe mee