Domeinnaam overzetten vanaf €0,50,- eerste jaar

 1. Vul jouw domeinnaam hieronder in.
 2. Klik op de verhuisdoos aan de rechterkant.
 3. Je hebt een autorisatiecode nodig van je huidige host. Heb je die al? Vul hem in en klik op Verhuis nu.
 4. Zo niet, vul dan een random tekst in als code en klik op Verhuis later. Vraag de autorisatiecode aan bij je huidige host.
 5. Kies je pakket, betaalmethode en reken af.

De verhuizing kan even duren. Je domeinnaam is verhuisd als hij op actief staat in Mijn Account. Meer weten? Bekijk de video of lees de handleiding.

De prijzen zijn per jaar en exclusief btw. Bekijk hier alle domeinextensies.

Website of e-mail verhuizen? Regelen wij voor je

Gebruik nu de verhuisservice van Mijndomein.

 • Wij verhuizen jouw website en e-mail.
 • Voorkom risico’s als je niet weet hoe het werkt.
 • Wij regelen alles voor je, jij hoeft niets te doen.
 • Je website en e-mail blijven gewoon werken.
 • Bekijk de prijzen hieronder.

E-mail verhuizen

Met de overstapservice verhuizen wij alle e-mailadressen inclusief de berichten per e-mailadres. De prijs van de overstapservice is afhankelijk van het aantal e-mailadressen dat je hebt. Het overzetten van de berichten per e-mailadres zit in de prijs.

€15,70 excl. btw per e-mailadres

Website verhuizen

Je stapt over en dan moet je website natuurlijk mee. Onduidelijk hoe dat werkt? Wij regelen het voor je. Wij verhuizen de complete website die hoort bij je domeinnaam. Heb je meer websites, dan verhuizen we die ook gewoon mee.

€65,29 excl. btw per website

Externe diensten

Gebruik je externe diensten op je domeinnaam zoals G-suite of Office 365? Die kunnen wij ook voor jou verhuizen. Als je overstapt naar Mijndomein met je domeinnaam, maken wij de koppeling met de externe dienst door je DNS in te stellen.

€15,70 excl. btw per domeinnaam

Interesse? Maak een belafspraak om de overstapservice door te spreken.

Hoe werkt de overstapservice precies?

Bij het verhuizen van een domeinnaam, verhuizen een website en e-mailadressen niet automatisch mee. Met de overstapservice zorgen wij ervoor dat de website en/of e-mailadressen inclusief de berichten worden overgezet naar Mijndomein. Je hoeft hier zelf niet naar om te kijken, je website en e-mail blijven gewoon werken.

"Dankzij Mijndomein is mijn overstap vlekkeloos verlopen!" Fryske Tandem

Meest gestelde vragen

Voorwaarden overzetten website

 • Je website moet overweg kunnen met PHP-versie 7.3. Is je website gemaakt met Wordpress of Joomla? Dan heeft je website PHP nodig. Als je zorgt dat je website en plugins zijn bijgewerkt, dal kan je website in de meeste gevallen overweg met PHP-versie 7.3.
 • Je website mag niet geïnfecteerd zijn met malware, we kunnen alleen schone websites overzetten. Bij het verhuizen van een website wordt deze 1 op 1 overgezet, we kunnen geen aanpassingen voor je maken of een niet werkende website voor je herstellen.
 • Je hebt toegang tot de bronbestanden van je website.
 • Je hebt geen ‘website als dienst’, bijvoorbeeld: Wix, Jimdo, Weebly. Deze websites zijn niet te verhuizen en alleen bij hun te gebruiken.

Voorwaarden overzetten e-mail

 • Overzetten e-mailadres is inclusief de berichten die bij dat e-mailadres horen.
 • Om e-mailberichten naar onze server te kunnen kopieren, dienen deze op de mailserver van de oude provider te staan. Zijn je e-mailadressen op al je apparaten ingesteld met IMAP, dan zal dit zo zijn. Is je e-mail ingesteld met POP, dan zijn de berichten beschikbaar op het ingesteld apparaat en kunnen we geen e-mails overzetten.
 • We hanteren een limiet van 2 GB per e-mailadres. Heb je meer in gebruik dan kunnen we dit niet overzetten. Het advies is dan om eerst de mailbox op te schonen. Probeer daarbij niet boven 1,5 GB uit te komen zodat je nog wat ruimte over hebt.
 • Om de e-mails over te kunnen zetten is er toegang via IMAP nodig.

Kies nu voor de overstapservice

Wil je gebruikmaken van de overstapservice, dan nemen we dit graag telefonisch met je door zodat alles voor zowel ons als jou duidelijk wordt. Het inplannen van een belafspraak doe je eenvoudig via onze online agenda.

Belafspraak maken >

De belafspraak is alleen voor de overstapservice. Heb je andere vragen? Kijk dan op onze Helpdesk.