Check hier je URL

URL Checken

Heb jij een goed idee of wil je een bedrijf starten? Online succes begint met een domeinnaam. Registreer dus eerst een domeinnaam. Is je domeinnaam beschikbaar dan kan je hem direct vastleggen maar soms komt het ook voor dat een domeinnaam al bezet is. Check daarom gelijk of jouw URL nog te registreren is.

Is jouw URL vrij?

Bovenaan deze pagina vind je de mogelijkheid om je domeinnaam en URL te checken. Is je URL vrij dan kan je deze eenvoudig registreren. Mocht de domeinnaam bezet zijn dan kan je bij het SIDN (van .nl) controleren wie de eigenaar is. Je kan indien gewenst met deze gegevens contact opnemen met de eigenaar. Mijndomein bemiddelt niet tussen eigenaren van domeinnamen. Voor alle andere extensies raden wij aan de website Who.is te gebruiken. Deze website geeft informatie over alle domeinextensies.

URL overzetten naar Mijndomein?

Ben je eigenaar van een domeinnaam en wil je deze verhuizen naar Mijndomein? Dit kan eenvoudig. Het verhuizen van een domeinnaam doe je als de eigenaar bent en je domeinnaam bij een andere partij staat. Start het bestelproces en vul je verhuiscode in. We verhuizen de domeinnaam direct voor je. Mocht je nog even willen wachten, dan kan het ook op een later tijdstip.