URL check - Controleer of je URL beschikbaar is!

URL check - Controleer of je URL beschikbaar is!

De prijzen zijn per jaar en exclusief btw. Bekijk hier alle domeinextensies.

Snel en gemakkelijk je URL checken

✓ Zie direct of je URL beschikbaar is
✓ Keuze uit +450 URL's
✓ In 3 stappen je URL geregistreerd
✓ Al vanaf €0,50

Leg je URL vandaag vast!

Heb jij een briljante ingeving voor een domeinnaam of url op het web? Voor je bedrijf, website of webshop? Of misschien wel voor je kind of kleinkind? Leg die dan vandaag nog vast!

Bij Mijndomein kun je een domeinnaam vastleggen door hem te registreren. Je doet dit tegen een lage prijs en kunt kiezen uit meer dan 400 verschillende domeinextensies.

Een compleet overzicht vind je hier.

Is jouw URL vrij?

Bovenaan deze pagina vind je de mogelijkheid om je domeinnaam en URL te checken. Is je URL vrij dan kan je deze eenvoudig registreren. Mocht de domeinnaam bezet zijn dan kan je bij het SIDN (van .nl) controleren wie de eigenaar is. Je kan indien gewenst met deze gegevens contact opnemen met de eigenaar. Mijndomein bemiddelt niet tussen eigenaren van domeinnamen. Voor alle andere extensies raden wij aan de website Who.is te gebruiken. Deze website geeft informatie over alle domeinextensies.

URL overzetten naar Mijndomein?

Ben je eigenaar van een domeinnaam en wil je deze verhuizen naar Mijndomein? Dit kan eenvoudig. Het verhuizen van een domeinnaam doe je als de eigenaar bent en je domeinnaam bij een andere partij staat. Start het bestelproces en vul je verhuiscode in. We verhuizen de domeinnaam direct voor je. Mocht je nog even willen wachten, dan kan het ook op een later tijdstip.