Registreer hier jouw .app domeinnaam

De prijzen zijn per jaar en exclusief btw. Bekijk hier alle domeinextensies.

Wat is .app?

Apps zorgen voor beweging in de online wereld, en nu hebben ze hun eigen, meer beveiligde adres op het web: de .app extensie, de meest relevante extensie voor mobiele apps.

Je kan jouw .app domeinnaam gebruiken om jouw unieke en betrouwbare website te laten zien, voor een relevante download link, om screenshots te delen, notities vrij te geven, reviews te posten, etcetera.

.app is het perfecte adres voor jouw app!

Meer veiligheid

Jouw veiligheid is onze prioriteit. De .app top-level domein extensie staat op de HSTS preload lijst, dit betekend dat HTTPS nodig is voor alle connecties naar .app websites - er is geen individuele HSTS registratie of configuratie meer nodig. Het resultaat is een built-in web-beveiliging voor jou en jouw klanten.

Een domein om te onthouden

De nieuwe naam zegt het al. Vind een gloednieuwe .app naam voor jouw bedrijf of product, zodat je jouw app met een unieke en relevante URL kan promoten.

Word ontdekt!

Je bent trots op al het werk dat je in jouw app hebt zitten. Nu, met een unieke .app domeinnaam, wordt het veel makkelijker voor mensen om jouw app online te vinden!

Klantbetrokkenheid

Gebruik jouw .app domeinnaam om jouw klanten up-to-date en betrokken te houden over jouw app - van relevante, betrouwbare download links tot release notes, reviews, en meer.

Registreer nu!

Registreer nu jouw .app domeinnaam en begin met het delen van jouw app met de wereld!

Restricties:

.app laadt alleen op moderne browsers met een geldig SSL certificaat geconfigureerd met HTTPS notatie.

Bij Mijndomein zijn het hosting en websitemaker pakket standaard uitgerust met een SSL certificaat, hiermee kun je dus zonder zorgen jouw .app website bouwen!

Let op! Wanneer je jouw .app domeinnaam wilt doorverwijzen, zul je de domeinnaam moeten toevoegen aan een SSL certificaat!