Registreer hier jouw .cyou domeinnaam

De prijzen zijn per jaar en exclusief btw. Bekijk hier alle domeinextensies.

Want the world to c what you can do?

Breng je innovatieve idee├źn tot leven met een .cyou domeinnaam. De perfecte domeinextensie voor de internetgebruikers van vandaag!

Voor wie is .cyou?

De .cyou extensie is speciaal gemaakt voor de huidige generatie van 'movers' en 'shakers' die nog nooit in een wereld zonder social media of het internet hebben geleefd.

.cyou is er voor de digitale generatie van vandaag die de regels aan het herschrijven zijn over hoe dingen zouden moeten zijn.

De .cyou extensie is er voor de groep vooruitstrevende technische, milieubewuste, ruimdenkende individuen van vandaag. Het is voor generatie Z en voor diegene die vloeiend emoji spreken.

Van youngsters die hun eigen bedrijf starten tot zij die hun geld willen verdienen aan hun passie en talenten of voor influencers die hun sterke persoonlijke merk verder willen brengen op social media, .cyou is er voor hen allemaal!

.cyou is ook goed geschikt voor elk bedrijf of merk die generatie Z willen aanspreken of die simpelweg op zoek zijn naar een innovatieve online identiteit die hun helpt op te vallen tussen de menigte.

Simpel gezegd, .cyou is er voor elk individu of bedrijf die diversiteit, inclusiviteit en onafhankelijkheid als ethische waarde met ons deelt.