Registreer hier jouw .de domeinnaam

De prijzen zijn per jaar en exclusief btw. Bekijk hier alle domeinextensies.

Duitsland, meer dan bratwurst en oktoberfesten

Onze oosterburen zijn enorm bekwaam op het gebied van domeinen. Een .de domeinnaam is de onbetwiste eerste keus in Duitsland en één op de zes Duitsers heeft dan ook een .de domeinnaam. Dit bewijst eens te meer dat ook jij, met een .de domeinnaam, een betrouwbare uitstraling hebt als je de Duitse markt op wilt.

Je bent niet de eerste, want meer dan 1 miljoen .de domeinnamen zijn geregistreerd door houders die buiten Duitsland wonen. Voeg jezelf toe aan deze lijst van ondernemers en word ook succesvol op de Duitse markt.

Populair

In 1986 werden de eerste .de domeinregistraties gedaan. Nog niemand had toen kunnen voorspellen dat .de de meest populaire landenextensie zou worden. Toen .de in 1999 de 1 miljoen registraties aantikte, ging het rap met de registraties want in 2010 waren het er al 13 miljoen.

Een duitser kiest eerst voor .de en dan pas voor een .com. Dus ga jij zaken doen in Duitsland? Neem dan zeker weten een .de.

Voorwaarden

De administratieve contactpersoon moet een adres binnen een Europees land hebben, wil je een .de domeinnaam registreren.