Registreer hier jouw .doctor domeinnaam

De prijzen zijn per jaar en exclusief btw. Bekijk hier alle domeinextensies.

Waarom .doctor

De term doctor symboliseert zorg, bekwaamheid en skills! Daarom is deze extensie ook uitermate geschikt om in de zorgsector te dienen. In Amerika is de extensie al op grote schaal gebruikt door medische instanties. Ook populaire extensies zoals tax.doctor, bike.doctor en shoe.doctor zijn geregistreerd. Dit soort namen laat ook gelijk zien hoe breed de term ingezet kan worden.

Merken met een breed spectrum aan diensten kunnen met de .doctor extensie ook nog eens onderstrepen dat ze op dit gebied digitaal zijn. Je zit dus niet meer vast aan de standaard .com extensie als het gaat om een internationale naam. Kies de .doctor die bij jou past!

Waar wacht je nog op? Registreer vandaag nog jouw .doctor!

Als houders van een .doctor op de website laten weten dat zij een medische licentie hebben, dan moeten zij dit, op ieder gewenst moment, kunnen laten zien, mocht hierom gevraagd worden.

Wanneer dit niet kan, wordt dit beschouwd als een overtreding van de voorwaarden van registratie en heeft de registry het recht om de domeinnaam te blokkeren of op te zeggen.