Registreer hier jouw .frl domeinnaam

De prijzen zijn per jaar en exclusief btw. Bekijk hier alle domeinextensies.

Registreer nu jouw .frl

Inmiddels zijn er meer dan 14.000 .frl domeinen geregistreerd. Vaak horen we van mensen met een .frl domein dat ze het eigenlijk een hele logische keuze vinden. ‘Ik ben Fries, mijn bedrijf is Fries, dan is het ook vanzelfsprekend dat ik kies voor de Friese domeinextensie’. Friesland neemt een unieke positie in met een eigen domeinextensie. Naast .amsterdam en .nl zullen er in de komende jaren niet zomaar nieuwe domeinextensies voor een gebied worden vrijgegeven.

Enkele leuke voorbeelden van .frl domeinen zijn; friesezaken.frl, elfstedenhal.frl, fryslan.frl, broodbanket.frl, boomsma.frl

Wat kan ik met een .frl domein

Een .frl domeinnaam kun je op veel manieren gebruiken. De ene claimt zijn .frl domein om hem door te verwijzen naar de .nl. Daarmee voorkom je dat iemand anders er mee vandoor gaat en draag je uit dat je voor Friesland staat. De ander gebruikt zijn .frl domein als hoofddomein. Dit zien we vaak bij nieuwe initiatieven of bij bedrijven die naast hun bestaande website een actiesite of webshop hebben. Er zijn nu nog prachtige domeinnamen vrij.