Registreer hier jouw .gay domeinnaam

De prijzen zijn per jaar en exclusief btw. Bekijk hier alle domeinextensies.

Wij geloven dat .gay iets speciaals is. Dat het een veilige plek is waar LGBTQ individuen en groepen samen kunnen komen - zonder angst en zonder verdwaald te raken in de internet oceaan van de heterogene. Het is niet alleen een domein.

- Het is ons domein -

Het .gay verschil

Wij doen ons deel om te geven

Met .gay hebben we een eigen wereldwijd domein gerealiseerd voor de LGBTQ gemeenschap, waardoor we bedrijven en organisaties over de gehele wereld kunnen supporten. We willen ons ervan verzekeren dat dit ten goede komt van alle LGBTQ mensen, zowel in de online wereld als in de fysieke wereld. Daarom doneren wij 20% van de opbrengst van alle nieuwe registraties aan LGBTQ nonprofit organisaties. We zijn er trots op dat wij GLAAD en CenterLink hiermee, als eerste bedrijven, hebben kunnen supporten.

Kort gezegd, elke nieuwe .gay registratie draagt direct bij aan het adresseren van belangrijke zaken met betrekking tot de LGBTQ gemeenschap.

We maken van .gay een veilige plaats

Waar we niet kunnen beloven dat we dagelijks het internet patrouilleren om elke site te controleren, zijn we wel zeer toegewijd om ervoor te zorgen dat .gay een LGBTQ vriendelijke omgeving blijft. We hebben er alles aan gedaan en een eigen .gay Rights Protection Policy gecreƫerd om homofobe, anti-LGBTQ gebruik te ontmoedigen en waar specifieke en uitvoerbare maatregelen in opgenomen zijn, waarmee domeinnamen die bewust gebruik maken van .gay om de LGBTQ, als individu of als groep, in een kwaadaardig daglicht te plaatsen, aangepakt kunnen worden.

Let op! Met het registreren van een .gay ga je akkoord met de volgende voorwaarde:

  • Accepteer dat het domein NIET zal worden gebruikt voor het aanzetten tot geweld, pesten, intimidatie of aanzetten tot haat en NIET zal worden gebruikt door erkende haatgroepen.
  • DotGay doneert 20% van elk nieuw geregistreerd domein aan hun partners, GLAAD en CenterLink.