Registreer hier jouw .luxe domeinnaam

De prijzen zijn per jaar en exclusief btw. Bekijk hier alle domeinextensies.

Welkom bij de .luxe standaard

De eerste open, Top-level domeinnaam, speciaal gecreëerd om de Ethereum blockchain innovatie en veiligheid te combineren met een betekenisvolle, makkelijk te gebruiken .luxe domeinnaam - De .luxe standaard: "lets you exchange easily".

Niet langer onbegrijpelijke, 42-karakter hashes - Gewoon makkelijk te onthouden .luxe woorden naar eigen keuze die op het World Wide Web en de Ethereum blockchain gebruikt kunnen worden.

Hoe werken Ethereum en .luxe samen?

.luxe is de eerste top-level domeinnaam dat volledig geïntegreerd kan worden met de Ethereum Name Service. Dit betekend dat .luxe domeinnamen als 'gewone' domeinnamen op het Internet gebruikt kunnen worden, zoals iedere andere traditionele domeinnaam, maar ook, volledig veilig, gelinkt kunnen worden aan de Ethereum Blockchain van de gebruiker. De .luxe domeinnaam wordt dan gekoppeld aan 0x32a4c9fa3d46ab6e87f... - geen technisch getover nodig.

2 werelden met 1 makkelijk te onthouden .luxe domeinnaam.

Blockchain

Van de miljoenen gebruikers die al een Ethereum wallet hebben tot developers en grote bedrijven die blockchain projecten ontwikkelen - allemaal kunnen ze profiteren van het feit dat de omslachtige 42-karakter-identificaties vervangen kunnen worden door gedenkwaardige, gebruikersvriendelijke namen waar mensen hun vertrouwen in kunnen leggen.

Een transactie met helen.luxe of het versturen van tokens naar safestore.luxe is een stuk eenvoudiger en zekerder voor iedereen!

Web

.luxe domeinnamen werken uiteraard ook gewoon op het Internet, net zoals elke andere traditionele domeinnaam, voor websites, email, FTP, blogs, etcetera

Een .luxe domeinnaam werkt op beide plaatsen - het Internet EN de Blockchain!

Lees meer over .luxe